Τρομακτικά επικίνδυνο εγχειρίδιο για «μοναχικούς λύκους» & αναρχικούς στα τουρκικά!

Screenshot_2017-07-10-08-35-14_1

Ένα εντυπωσιακά τρομακτικό-τρομοκρατικό εγχειρίδιο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και περίπου ένα μήνα, το οποίο παραπέμπει στον γνωστό «τσελεμεντέ του αναρχικού» (έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την κυκλοφορία) έχοντας μάλιστα έντονα χαρακτηριστικά παλαιού εγχειριδίου «αυτοσχέδιων εκρηκτικών» των ειδικών δυνάμεων!

Την πληροφορία την λάβαμε από τον αναπληρωτή καθηγητή και φίλο Ahmet S. Yayla (Adj. Professor of Criminology, Law and Society at George Mason Univ.) διαβάζοντας ολόκληρο το εγχειρίδιο.

Αρχικά το αντικειμενικά άκρως επικίνδυνο περιεχόμενο διατέθηκε στην τουρκική γλώσσα μέσω της εφαρμογής telegram, η οποία είναι το κατεξοχήν εργαλείο επικοινωνίας των τρομοκρατών. Πλέον είναι διαθέσιμο ακόμη και σε προπαγανδιστικά ιστολόγια.

Περιέχει λεπτομερείς και απλές οδηγίες για κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών, πυροδοτικών μηχανισμών, ακόμη και με τηλεχειριστήριο!

Screenshot_2017-07-10-08-27-57_1

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα ευρείας και καθημερινής χρήσης και η εμπειρία μας αρχικά τα χαρακτηρίζει άκρως αποτελεσματικά και επικίνδυνα.

Δίνονται επίσης οδηγίες για την λύση-αρμολόγηση πιστολιού και αυτόματου τυφεκίου ΑΚ-47 Καλάσνικωφ, ενώ οι λεπτομέρειες που δίνονται για την αναγνώριση προέλευσης των όπλων, καθώς και η αξιολόγηση-πλεονεκτήματα των θέσεων βάλλοντος του μαχητή καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του συντάκτη.

Απαιτείται μεγάλη προσοχή από τις Αρχές Ασφαλείας της χώρας μας, διότι ο κίνδυνος το περιεχόμενο του εγχειριδίου να εξαπλωθεί και να τύχει εκμετάλλευσης της εσωτερικής τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος θα αλλάξει τις πραγματικές δυνατότητες της ασύμμετρης απειλής στη χώρα μας.

Έχουμε αναφερθεί τόσο στο επίπεδο απειλής της χώρας, όσο και στη νέα αναμενόμενη απειλή πέραν των «μοναχικών λύκων» και ξένων μαχητών, η οποία ακούει στο όνομα «The International RevolutionaryPeoples Guerrilla Forces (IRPGF)

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε, γιατί έχει σημασία, ότι το υπόψη εγχειρίδιο είναι στα τουρκικά, καθώς και την απειλή όπως διατυπώθηκε στην διακήρυξη με την συμμετοχή Ελλήνων αναρχικών των IRPGF: «Το έθνος-κράτος, η εξουσία, το κεφάλαιο και η κοινωνική ιεραρχία είναι οι εχθροί του απελευθερωμένου κόσμου και ως εκ τούτου οι εχθροί όλων μας» – «Τα αφεντικά, μαζί με το στρατό και την αστυνομία τους, πρέπει να αντιμετωπιστούν με σφαίρες, βόμβες και δυναμίτη».

Συνεχίζεται…